Te koop actiefoto's

Ik maak actiefoto’s van jeugdwedstrijden en wedstrijden van de senioren van D.S.V. 

Je zult we waarschijnlijk vast wel eens gezien hebben op mijn scootmobiel langs het veld met mijn fotocamera in de aanslag om al die heerlijke actiefoto’s vast te leggen. Ik zoom het liefst in op de voetballers die een actie maken en let dan vooral op de gezichtsuitdrukking en het lichaam van de spelers/speelsters.

Wat is er nu mooier dan een foto van je zelf te hebben in volle actie.

Het is mogelijk om deze foto of foto’s te bestellen. Dit kan je door op onderstaand envelopje te klikken en dan per e-mail te bestellen. Geef de wedstrijd en het nummer door om welke foto of foto’s het gaat.

Ik vraag hier echter wel een kleine vergoeding voor € 7,50 per foto.

Ik stuur dan de foto via we-transfer naar u door dan kan u deze zelf bij een fotozaak of webwinkel bestellen.

Ik kan de foto’s van 16 maart, DSV JO17-1 – Achates JO17-1 en DSV JO19-1 – Juliana JO17-1 helaas niet op mijn website zetten. De reden op het einde van de middag gaf mijn geheugenkaartje (waar alle foto’s op stonden) aan ERROR. Heb dus de hele middag voor niets gefotografeerd. Sorry jongens van Achates JO17-1  volgende keer beter. 

Update: 17-03-2024

Foto's jeugd/senioren

Foto's maand maart